U als opdrachtgever

DSC 3905z2

Wanneer u als opdrachtgever bouwplannen heeft dan vertaalt Bouwbedrijf G. Rook BV deze plannen voor u tot het door u gewenste eindresultaat.


Belangrijk zijn daarbij:
- uw eisen en wensen
- de functie van het gebouw
- het budget

 

 

Vanuit het bedrijf wordt meegedacht over:
- het ontwerp
- de bouwmethode


In samenwerking met betrouwbare en deskundige partners is het bedrijf in staat om vanaf de eerste gedachten het gehele bouwtraject voor u te verzorgen en u daarmee te ontzorgen. Hiertoe behoort het verzorgen van alle benodigde ontwerpen (VO/DO), berekeningen, aanvragen, vergunningen, de uitvoering en de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering.

Hoe eerder u als opdrachtgever Bouwbedrijf G. Rook BV bij uw plannen betrekt hoe meer advies u kunt krijgen over ontwerp, uitvoering en budgetbewaking. Een opdrachtgever krijgt binnen het bedrijf altijd een vast aanspreekpunt zodat u altijd snel en direct de juiste persoon te pakken hebt.

 

DSCN3713z1

    DSCN2527z3DSC 6869z4


Ook als u als particulier of zakelijke opdrachtgever al plannen gereed heeft voor uitvoering staan wij voor een vakkundige uitvoering van de plannen. Te allen tijde zal er meegedacht worden over het mogelijk efficiënter en kostenbesparend uitvoeren van de werkzaamheden zonder dat het ontwerp en de beoogde functie van het gebouw in het geding komen.

Bouwbedrijf G. Rook BV werkt ook regelmatig in onderaanneming of in een bouwteam voor de realisatie van bepaalde gebouwdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alleen de realisatie van het in het gebouw aanwezige betonwerk als een kelder, vloer of fundatie van een gebouw.