Stremming vaarweg Schutsloot te Belt Schutsloot

VOLLENHOVE - 28 juli 2017 - Bouwbedrijf G. Rook BV start op 21 augustus 2017 met de herbouw van de woning aan de Belterweg 10 te Belt Schutsloot.

Voor de herbouw van deze woning en de bereikbaarheid van de bouwlocatie zal er een tijdelijke brug over de Schutsloot gelegd worden.

Door de brug is de Schutsloot plaatselijk gestremd. Informatie over deze stremming treft u op onze website onder Projecten/Projecten in Uitvoering (http://www.rookbouw.nl/index.php/projecten/projecten-uitvoering/274-nieuwbouw-woning-te-belt-schutsloot)

2017 vdborn beltschutsloot foto 001

  

Bouwbedrijf Rook behaalt MVO certificaat!

VOLLENHOVE - 20 mei 2015 - Bouwbedrijf G. Rook BV heeft het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen certificaat 'Bouwen met MVO' behaald!

Afgelopen maandag heeft certificerings instantie SKG-IKOB het MVO certificaat uitgereikt tijdens een avond van aannemersorganisatie NVBU. Voorafgaand aan de uitreiking heeft dhr W. Lageweg van MVO Nederland een presentatie voor de aanwezigen gegeven.

Vandaag 20-05 wordt er in de Cobouw uitgebreid aandacht besteed aan deze uitreiking en MVO. Het artikel leest u hieronder.

DSC 2640

  

Lees meer...

Start verkoop appartementen Haven Vollenhove

 

VOLLENHOVE - 12 MAART 2015 - Vandaag start de verkoop van de appartementen aan de Haven in Vollenhove. Appartementencomplex Het Nye Huys bevat 6 appartementen verdeelt over 3 bouwlagen.

Tussen 17:00 en 20:00 uur vindt er een inloopbijeenkomst plaats in restaurant steakhouse Saantje aan het Kerkplein in Vollenhove. Hier staan de ontwikkelaar Romond Bouwgroep, de architect Boes & Kok ingenieurs en de betrokken makelaars voor belanghebbenden klaar met alle project informatie.

RomondBV Haven Defintief 02

  

Lees meer...

2x vermelding op XL pagina Cobouw

Update: 17-02-2015 12:30 uur

VOLLENHOVE - 12 FEBRUARI 2015 - Verschillende projecten van Bouwbedrijf G. Rook hebben tweemaal achter elkaar een vermelding gekregen op de Extra Large pagina in landelijk bouwdagblad Cobouw.

In de editie van zaterdag 14 februari 2015 prijkt een mooie foto van project Zwembad Havelte op de Extra Large pagina in de Cobouw. Onderaannemer tegelzetbedrijf Rietmeijer laat hier het tegelwerk van het zwembad zien. Meer informatie over dit project treft u onder Projecten In Uitvoering.

De tweede vermelding staat op de XL pagina in de editie van dinsdag 17 februari 2015. Hierin laat onderaannemer rietdekkersbedrijf Van der Linde haar werk zien op de hooiberg bij de in aanbouw zijde woonboerderij aan de Moespot te Vollenhove. Ook van dit project treft u onder Projecten in Uitvoering meer informatie aan.

cobouw logo

  

Lees meer...