Prestige project Kampen

Nieuwbouw stortkelder te Kampen 107Prestige project in Kampen van start

KAMPEN – Afgelopen dinsdag zijn medewerkers van Bouwbedrijf Rook begonnen met realisatie van twee onderdelen van een groot project aan Haatlandhaven in Kampen.

Het project wordt uitgevoerd in opdracht van Bouwbedrijf Weever uit Kampen en bestaat uit bouw van een 'stortkelder' en een 'vlakloods'. In het toekomstige complex wordt graan verwerkt en opgeslagen.

 

De stortkelder zal worden gebruikt voor afstorten van graan wat door middel van vrachtauto's wordt aangevoerd. Deze kelder bestaat uit twee gedeelten met daarin wanden van ruim 6 m'en 9 m' hoog. De kelder wordt gestort in verschillende fases. Tijdens 1 van de fases wordt het permanente stempelraam in een betonnen balk ingestort welke weer onderdeel uitmaakt van de kelderwanden.

De werkzaamheden van bouwbedrijf Rook ten bate van de vlakloods bestaan uit het bekisten en afstorten van meer dan 50 enorme poeren en bekisten en afstorten van een 11 meter hoge wand.

Het totale project is erg complex. Het vereist dan ook een goede samenwerking, planning en grote inzet van personeel en onderaannemers.

 


Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/w0249359/domains/rookbouw.nl/public_html/images/Rook/Nieuws/Agrifirm_Kampen