Start verkoop appartementen Haven Vollenhove

 

VOLLENHOVE - 12 MAART 2015 - Vandaag start de verkoop van de appartementen aan de Haven in Vollenhove. Appartementencomplex Het Nye Huys bevat 6 appartementen verdeelt over 3 bouwlagen.

Tussen 17:00 en 20:00 uur vindt er een inloopbijeenkomst plaats in restaurant steakhouse Saantje aan het Kerkplein in Vollenhove. Hier staan de ontwikkelaar Romond Bouwgroep, de architect Boes & Kok ingenieurs en de betrokken makelaars voor belanghebbenden klaar met alle project informatie.

RomondBV Haven Defintief 02

  

Appartementencomplex Het Nye Huys

Met witte gevels, in donker uitgevoerd zinken dakvlak, met wisselende gevelindelingen ogen deze statig en passend binnen de historisch stadskern van Vollenhove. De statige architectuur met haar pure detaillering geeft het complex de grandeur die het verdient. “De detaillering is puur en geeft de architectuur de grandeur die het verdient.”

Projectontwikkeling gaat over hoe mensen willen wonen en werken, gezamenlijk in harmonie iets toevoegen aan de woon- en leefomgeving van bewoners en omwonenden. Het ontwerp van Boes + Kok B.V. | ontwerpers, ingenieurs & adviseurs resulteert in een ontwerp met een eigen identiteit. Met name de bouwmassa refereert met een knipoog naar het verleden van deze schitterende locatie. Het classicistische concept voegt zich uitermate goed binnen de historische karakteristiek van het beschermde stads gezicht van Vollenhove.

Romond Bouwgroep B.V. heeft in samenwerking met Boes + Kok B.V. uit Vollenhove een vernieuwd woonconcept bedacht voor levensloop-bestendige appartementen. Een appartement heeft gemiddeld een inhoud van: 320 m3 en een ca. 125 m2 woonoppervlakte met zelfs een woonkamer/keuken van 40-45 m2. Het multifunctionele appartement is geschikt voor alle doelgroepen in de woningmarkt, doordat gekozen is voor een praktische indeling van de begane grond om alle woonwensen daarmee te kunnen invullen.

Een appartement bestaat uit één woonlaag met standaard 2 slaapkamers en een (integraal toegankelijke) badkamer opgenomen. De woningen kunnen worden gerealiseerd met ‘eigen erf’ parkeren. Het betreft een duurzaam en energiezuinig complex, zonder extra maatregelen wordt een EPC behaald van: 0,6. Uit woononderzoeken van gemeenten komt naar voren dat er een grote vraag wordt verwacht naar levensloopbestendige woningen. De woningen zijn daarom geschikt voor senioren, gezinnen met kinderen, thuiswerkers met kinderen en tweeverdieners met groeiplannen.

 

Haven-Vollenhove-2D3D-01-01
Haven-Vollenhove-2D3D-02-01
Haven-Vollenhove-2D3D-03-01
Haven-Vollenhove-2D3D-04-01
Haven-Vollenhove-2D3D-05-01
Haven-Vollenhove-2D3D-06-01
RomondBV-Haven-Defintief-01
RomondBV-Haven-Defintief-02
1/8 
start stop bwd fwd