‘Makers van woon- en werkplezier’ met nieuwe naam naar de toekomst

door Erik Driessen

Nieuwe bedrijfsnaam en huisstijl voor Bouwbedrijf G. Rook

Aspernatur repellendus blanditiis quaerat natus debitis optio ipsum.

Bouwbedrijf G. Rook uit Vollenhove gaat vanaf januari door het leven als Rook Bouw. “Met deze naam zetten we koers naar de toekomst. Het is een nieuw jasje voor een oud en vertrouwd bedrijf waar kwaliteit voorop staat. We blijven de allround bouwer met betonbouw als specialisatie”, zegt algemeen directeur Jacko Rook over de naamswijziging. De slogan ‘Makers van woon- en werkplezier’ zet het nieuwe logo kracht bij.

Ons hart gaat sneller kloppen van niet-alledaagse bouwwerken op moeilijk bereikbare en bebouwbare locaties. Met onze expertise ondersteunen we bijvoorbeeld hoofdaannemers bij specialistische ondergrondse bouw

Rook Bouw werkt vooral boven de lijn Arnhem-Utrecht. De bouwers uit Vollenhove onderscheiden zich met projecten waarbij ze hun specialistische kennis delen met opdrachtgevers, ontwerpers en hoofdaannemers. “Ons hart gaat sneller kloppen van niet-alledaagse bouwwerken op moeilijk bereikbare en bebouwbare locaties. Met onze expertise ondersteunen we bijvoorbeeld hoofdaannemers bij specialistische ondergrondse bouw”, vertelt Jacko Rook.

Eyecatchers in de regio

Rook Bouw is ook boven de grond volop zichtbaar. In de eigen regio werkte het bedrijf aan een groot aantal bijzondere projecten. “In het oog springen bijvoorbeeld de afzinkkelder onder de tuin van museum ’t Olde Maat Uus in Giethoorn, de herinrichting van het gebied rondom de oude binnen haven van Vollenhove met woningen en appartementen, een villa op waterresort Bodelaeke in Giethoorn en heel recent het nieuwe kantoor van Active Creations in Zwartsluis”, somt Jacko op.

Onze belangrijkste kracht is de bouwtechnische kennis waarmee we plannen van bedrijven en particulieren zo optimaal mogelijk uitvoeren. Wij zorgen dat we plannen efficiënt en duurzaam bouwen, zonder dat we afbreuk doen aan het ontwerp van de architect. Kwaliteit staat altijd voorop. Rook Bouw denkt graag vanaf de ontwerpfase mee om onmogelijke gedachte plannen uitvoerbaar te maken.

Tweede generatie Rook

De algemeen directeur is de tweede generatie Rook binnen het familiebedrijf. Vader Geuje bouwde sinds 1982 een grote klantenkring op. De bedrijfsoverdracht is grotendeels voltooid, maar Rook senior is nog steeds werkzaam, hoewel hij zijn werkzaamheden steeds verder afbouwt. “Onze belangrijkste kracht is de bouwtechnische kennis waarmee we plannen van bedrijven en particulieren zo optimaal mogelijk uitvoeren. Wij zorgen dat we plannen efficiënt en duurzaam bouwen, zonder dat we afbreuk doen aan het ontwerp van de architect. Kwaliteit staat altijd voorop. Rook Bouw denkt graag vanaf de ontwerpfase mee om onmogelijke gedachte plannen uitvoerbaar te maken.”

Medewerkers cruciaal

Het ervaren en vakkundige team van medewerkers is daarbij cruciaal, zeggen vader en zoon. “Dat zijn allemaal mensen die met veel inzet, passie en plezier werken. Wij halen op kantoor de opdrachten binnen, maar onze vaste ploeg medewerkers zorgt voor de uitvoering. Alleen dankzij hen kunnen we onze nieuwe slogan waarmaken: wij zijn de makers van woon- en werkplezier. Ons doel is altijd dat opdrachtgevers jarenlang genieten van hun nieuwe woning of bedrijfspand. Met onze specialistische kennis en kunde ontzorgen wij ook veel hoofdaannemers op het gebied van complexe betonwerken.”

Met de nieuwe huisstijl presenteert Rook Bouw ook de nieuwe website. Kijk voor alle informatie over het bedrijf op rookbouw.nl


Facere consequatur vitae et.

Terug

Meer nieuws

Weer even terug op de basisschool om te bouwen aan de toekomst

Weer even terug op de basisschool om te bouwen aan de toekomst

Aftrap schoolproject Bouwen en Wonen

arrow-right
Maker van woon-
en werkplezier