Agrarische bouw Van stalbouw tot sleufsilo

Ons specialisme is betonbouw. We ontwerpen en maken de meest uiteenlopende betonwerken voor extra kubieke meters onder zowel bestaande als nieuwe boerderijen en stallen. Of ervoor, -achter of -naast. Van complete stalbouw met voergang, boxdekken en roosters tot mestkelders. En van keerwanden tot sleufsilo’s. We beschikken over ons eigen bekistingssysteem, waarvan we alles weten en waarmee we elke vorm en alle formaten toepasbaar maken. Zelfs op de lastigst bereikbare en bebouwbare erven realiseren we flinke bouwtijdreductie en kostenbesparing. Hoe?

Met stallenbouw

Met stallenbouw

Voor agrarisch Nederland kunnen wij naast het maken van de betonnen onderbouw voor een stal ook de stal zelf realiseren. De gehele opdracht bij één partij die de regie voert en een werkplek realiseert waarin de agrariërs met plezier kunnen werken en de dieren met plezier in kunnen leven. Wij verwerken hierbij de laatste innovaties op het gebied van stikstofreductie zodat de agrariër weer jaren vooruit kan. Ook het verbouwen of uitbreiden van bestaande stallen en melkinrichtingen (carrousel of melkrobot) is een kolfje naar onze hand.

1
Met prefab betonspecials

Met prefab betonspecials

Ons eigen bekistingssysteem onderscheidt ons als bouwer van prefab betonspecials. Omdat we elke vorm aankunnen en qua formaat alles maken wat over de weg getransporteerd kan worden. Van sleufsilo’s tot keerwanden en van boxdekken tot mestputten. We produceren alle prefab betonspecials compleet in eigen huis, leveren ze kant-en-klaar aan en plaatsen ze. Maar we zijn net zo bedreven in het fabriceren van losse kelderwanden, die we ter plekke monteren en waar we vervolgens de vloer tussen storten. Een ideale manier om voor een relatief laag bedrag en in korte tijd veel kubieke meters te winnen.

2

Betonbouw-toepassingen voor agrariërs

Referenties Gefundeerde verhalen van onze klanten

Voor vele agrariërs waren we al maker van werkgenot. Hier vertellen ze gefundeerd over hun ervaringen met Rook Bouw.

Bekijk alle referenties

Contact Hoe kunnen we voor jou maker van werkgenot worden?

Heb je vragen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Graag staan wij je te woord of maken we een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact - Rook Bouw
Maker van woon-
en werkplezier