Utiliteitsbouw Van pennenstreek tot sleuteloverhandiging

Nieuwbouw, verbouw of renovatie. Voor velen is het een droom die uitkomt. De ruimte, het comfort, de uitstraling. Zodra de eerste pennenstreken op papier staan, ontstaat al het gelukzalige gevoel van een nieuwe werkplek. Rook Bouw is er om dat gevoel vast te houden. Door het harde werken, het overwinnen van tegenslagen en het oplossen van problemen, die bij het realiseren van werkplezier komen kijken, voor onze rekening te nemen. Hoe?

Met ons netwerk als steun

Met ons netwerk als steun

Klop na de allereerste gedachtespinsels over nieuwbouw, verbouw of renovatie al bij ons aan! Want we beschikken over een netwerk van vaste architecten. Hun ontwerp voorzien wij van een technische uitwerking, waarbij we tot het uiterste gaan om het ideaalplaatje praktisch uitvoerbaar te maken. Ook onze leveranciers, onderaannemers en installateurs zijn jarenlange partners. We kennen hun kwaliteiten, materialen en prijzen. Zo kunnen we sturen op budget, bestek en vergunningsaanvraag.

1
Met coördinatie als kracht

Met coördinatie als kracht

Onze vakmannen zijn sterk in het leggen van funderingen en alle hout- en timmerwerken. Voor elke maatwerkklus brengen we de juiste partijen uit ons netwerk samen om hen aan te vullen. Met alle partners maken we een planning, waarop onze projectleiders op kantoor en op de bouw strak toezien. Samen coördineren en begeleiden ze alle ruwbouw, afbouw en opleveringen. Met oog voor korte communicatielijnen en persoonlijk contact.

2
Met advies als meerwaarde

Met advies als meerwaarde

Onze werkvoorbereiders, calculators, projectleiders, voormannen en timmermannen bezitten een schat aan kennis en ervaring. Die stellen ze niet alleen in het voortraject, maar ook tijdens de bouw graag beschikbaar. Want bouwen is een dynamisch proces. Of plannen kunnen wijzigen of er ontstaan nieuwe ideeën. Ook dan staan wij als sparringpartner klaar met het juiste advies.

3
Met ontzorging als doel

Met ontzorging als doel

We gaan voor totale ontzorging. Van eerste schets op papier tot overhandiging van de sleutel. Als dat moment aanbreekt, kan wat ons betreft de woning- of projectinrichter van start. Indien gewenst, hebben we het verlichtingsplan reeds voorbereid. En de keuken, de doucheruimte en het sanitair zelfs al laten installeren. Werkplezier is binnen handbereik.

4
Met betonbouw als specialisme

Met betonbouw als specialisme

Ons specialisme is betonbouw. We ontwerpen en maken de meest uiteenlopende betonwerken voor extra kubieke meters onder zowel bestaande als nieuwe utiliteitspanden. Of ervoor, -achter of -naast. Van parkeergarage tot fitnessruimte. En van kantine tot technische ruimte. We beschikken over ons eigen bekistingssysteem, waarvan we alles weten en waarmee we elke vorm en alle formaten toepasbaar maken. Zelfs op de moeilijkst bereikbare en bebouwbare locaties realiseren we bouwtijdreductie en kostenbesparing.

5
Met energetisch bouwen als mogelijkheid

Met energetisch bouwen als mogelijkheid

Mens- en toekomstgericht nieuwbouwen, verbouwen of renoveren is een keuze. En die optie bieden wij. Met circulair en duurzaam bouwen als startpunt en energieneutraal werken als einddoel. We beschikken over de kennis en beheersen de technieken om utiliteitspanden zonder vraag naar fossiele energie op te leveren. Met aandacht voor lagere energiekosten, een beter binnenklimaat en aangenamer werkcomfort.

6
Met uniek houtwerk als extraatje

Met uniek houtwerk als extraatje

We bieden je als ondernemer graag nog wat extra’s. Daarom kun je Rook Bouw inschakelen als maker van unieke houten eyecatchers in je utiliteitspand. Vanuit de gedachte dat vele handen licht werk maken, produceren, assembleren en installeren wij die zwevende trap, fascinerende wandkast, dat onmogelijk geachte kozijn of die ronde plint voor je. Want als het om uniek houtwerk gaat, leveren we ook uitmuntend vakwerk tot in detail.

7

Contact Hoe kunnen we voor jou maker van werkplezier worden?

Heb je vragen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Graag staan wij je te woord of maken we een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact - Rook Bouw
Maker van woon-
en werkplezier