Woning- en utiliteitsbouw Van nieuwbouw tot renovatie

Klop na de allereerste pennenstreken voor je opdrachtgever over nieuwbouw, verbouw of renovatie al bij ons aan! Want alleen mag het dan sneller gaan, samen komen we verder! We beperken geen vrijheden, we willen alleen onze meerwaarde bieden. Met praktische adviezen over de uitvoerbaarheid en de technische uitwerking van jouw ontwerpen. We gaan echt tot het uiterste om je ideaalplaatje te realiseren. Omdat we samen met jou een sterk bouwteam willen vormen, dat opdrachtgevers ontzorgt van eerste pennenstreek tot sleuteloverhandiging. Hoe?

Door te sturen op budget

Door te sturen op budget

Als jij een mooi ontwerp voor woning- of utiliteitsbouw op papier hebt gezet, wil je dat dolgraag gerealiseerd zien worden. Daarbij helpen we je graag. Want jouw schets kunnen we met onze kennis van constructie en materialen exact afstemmen op de financiële mogelijkheden van je opdrachtgever. Zo sturen we vanuit samenwerking al in een vroegtijdig stadium op budget, houden we jouw plannen uit de strijd van aanbesteding en vergroten we de kans op daadwerkelijke realisatie van jouw perfecte plaatje.

1
Door ondersteuning bij materiaalkeuzes

Door ondersteuning bij materiaalkeuzes

Als creatieve brein zit jij niet te wachten op de detaillistische uitwerking van alle materiaalkeuzes. Terwijl ons hart er sneller van gaat kloppen om alle opties uit te zoeken en technische omschrijvingen tot in detail uit te schrijven. We gaan aan de slag met jouw input en de wensen van je opdrachtgever. En gaan ervoor om jullie verwachtingen te overtreffen met ideeën en oplossingen waar anderen nooit aan hadden gedacht. Zo maken we samen de woon- of werkdroom van je opdrachtgever werkelijkheid.

2
Door uitwerking van technische tekeningen

Door uitwerking van technische tekeningen

Jouw bouwplan werken we uit in technische schaaltekeningen van plattegronden, gevels, doorsneden en details. En aanvullend leveren we je ook alle constructieve gegevens in de vorm van sterkte- en stabiliteitsberekeningen. Zo kun jij bij de gemeente zorgeloos aantonen dat jouw ideeën voldoen aan het bouwbesluit, dragen we bij aan een zo volledig mogelijke vergunningsaanvraag en kunnen wij direct na goedkeuring minutieus voorbereid aan het werk op de bouwlocatie.

3
Door samen op te trekken in een bouwteam

Door samen op te trekken in een bouwteam

In de kern is onze bouwteamaanpak heel eenvoudig: door vanaf de ontwerpfase samen te werken, bereiken we het optimale resultaat. We trekken op als gelijkwaardige partners, waarbij we ieder onze eigen expertise en ervaring inbrengen. Zo benutten we elkaars kennis en kwaliteiten optimaal. Niet vanuit discussie, maar vanuit dialoog. En met hetzelfde doel: het hoogste kwaliteitsniveau voor jouw opdrachtgever tegen de laagst mogelijke kosten. Een eindresultaat waar we samen trots op zijn.

4

Contact Hoe kunnen we voor jou maker van woongeluk en werkplezier worden?

Heb je vragen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Graag staan wij je te woord of maken we een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact - Rook Bouw
Maker van woon-
en werkplezier