Waarom Rook Bouw Met de paplepel ingegoten

‘Zie je dat? Heb ik gebouwd!’ De trots die we waarnamen bij onze vaders als ze een door hun handen gemaakt project toonden; zo’n beetje alle 30 medewerkers van familiebedrijf Rook Bouw herinneren het zich nog. Hun glimlach op het gezicht en schittering in de ogen, het zorgde voor inspiratie. Bouwen, dat moest wel iets heel moois in zich hebben. Om daarachter te komen, vroegen we lego voor onze verjaardag, timmerden we vogelhuisjes in elkaar en hielpen we mee met klusjes in en om huis.

Al snel ontdekten we wat bouwen nou zo bijzonder maakt: iets realiseren waar anderen gelukkig van worden. Het werd onze hobby. Groter, hoger, mooier. En als vanzelf expertise. Nog steeds worden we als een kind zo blij van ons met de paplepel ingegoten vakwerk. Daarom tekenen, calculeren en bouwen we voor aannemers, particulieren, ondernemers en agrariërs betonwerken, woningen, utiliteitspanden en prefabricaten alsof ze van onszelf zijn. Vanuit de overtuiging dat woon- en werkplezier maakbaar is.

Waarom Rook Bouw - Met de paplepel ingegoten

Wat ons onderscheidt Maatwerk, met klasse tot in detail

Seriebouw is niet aan ons besteed. Wij zijn een aannemer die staat voor beton-, woning-, utiliteits- en prefab maatwerk. Geen opdracht is bij ons hetzelfde, omdat we onderkennen dat elke gezins- of bedrijfssituatie anders is. En omdat we graag de uitdaging aangaan om het beste uit elke woon- en werkdroom te halen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad leveren we tegen de juiste prijs en voor elke stijl klasse tot in detail op, want:

Wat ons drijft Onze fundering onder woon- en werkdromen

Bij Rook Bouw gaat het nog steeds om dromen. Zoals we zelf onze droom om in de voetsporen van onze vaders te treden waarmaakten, willen we nu de privé- en zakelijke dromen van onze opdrachtgevers in vervulling laten gaan. Door als leerlingen onze leermeesters te overtreffen. Met betonwerken, woningen, utiliteitspanden en prefabricaten die klasse tot in perfectie uitstralen. Als maker van woon- en werkplezier doen we dat volgens vier kernwaarden.

 • We tekenen voor
  eerlijkheid
 • We calculeren
  samenwerking in
 • We bouwen op
  nuchterheid
 • We leveren
  perfectie op
Kennis is ons materiaal

Aangenaam Wij zijn jouw makers van woon- en werkplezier

Wij zijn makers. Al van kinds af aan. Iets tot stand brengen waar anderen gelukkig van worden. Het zit elke dag nog in ons denken, doen en laten. We willen er als werkvoorbereider, calculator, projectleider, voorman of timmerman in uitblinken. Met hart en ziel en een flinke dosis gezond verstand. Zodat we woon- en werkplezier creëren voor jou als opdrachtgever of eindgebruiker en trots kunnen zijn op het werk dat we met passie voor je doen.

Team - Rook Bouw
Maker van woon-
en werkplezier