Contact Rook Bouw

Adres: Industrieweg 7
8325 DA Vollenhove
Plan je route »
Tel: 0527 - 24 41 00
E-mail: info@rookbouw.nl
KVK Zwolle: 050.34.811
BTW: NL.8077.26.527.B01
Contact - Rook Bouw

Contactpersonen Kunnen wij helpen?

Jacko Rook - Rook Bouw

Jacko Rook

Algemeen directeur
06 - 51 00 56 02
j.rook@rookbouw.nl

Betonbouw en agrarische bouw

Wil je een offerte of meer informatie over de mogelijkheden voor betonbouw of agrarische bouw stuur dan een e-mail naar of bel met Jacko Rook.

Voeg bij de email zoveel mogelijk relevante informatie zoals tekeningen, constructieberekeningen, constructie tekeningen en grondgegevens (sonderingen). Ben je nog niet zo ver? Een schets met een duidelijke omschrijving volstaat ook om mee te beginnen. Wij kunnen je verder helpen aan een uitgewerkt plan en goede adviezen! Vergeet niet je NAW gegevens en de projectlocatie te vermelden.

Johan Van Dooren - Rook Bouw

Johan Van Dooren

Projectleider
06 - 30 38 72 95
j.vandooren@rookbouw.nl

Woningbouw en utiliteitsbouw

Wil je een offerte of meer informatie over de mogelijkheden voor woningbouw en utiliteitsbouw stuur dan een e-mail naar of bel met Johan van Dooren.

Voeg bij de email zoveel mogelijk relevante informatie zoals ontwerptekeningen, afwerkstaat of interieur/exterieur moodboards. Ben je nog niet zo ver? Een uitgeschreven idee of wens volstaat ook om mee te beginnen. Wij helpen je graag verder om jouw dromen om te vormen naar een uitgewerkt en bouwklaar plan. Vergeet niet je NAW gegevens en de projectlocatie te vermelden.

Roel van Benthem - Rook Bouw

Roel van Benthem

Projectleider Uitvoering
06 - 51 05 25 46
r.vanbenthem@rookbouw.nl

Uitvoeringsfase projecten

Ben je leverancier van, of ben je op een andere manier betrokken bij, een project dat in de uitvoeringsfase verkeert en heb je een vraag over het betreffende project? Neem dan contact op met Roel van Benthem via e-mail of telefoon.

‘We bouwen op nuchterheid’
Maker van woon-
en werkplezier