Betonbouw Van parkeerkelder tot zwembad

Ons specialisme is betonbouw. We ontwerpen en maken de meest uiteenlopende betonwerken voor extra kubieke meters onder zowel bestaande als nieuwe woningen en utiliteitspanden. Of ervoor, -achter of -naast. Van (parkeer)kelders tot zwembaden. En van bulkopslagruimtes tot machinefundaties. We beschikken over ons eigen bekistingssysteem, waarvan we alles weten en waarmee we elke vorm en alle formaten toepasbaar maken. Zelfs op de lastigst bereikbare en bebouwbare locaties realiseren we flinke bouwtijdreductie en kostenbesparing. Hoe?

Met in het werk gestorte kelders

Met in het werk gestorte kelders

Met ons eigen bekistingssysteem storten we elke kelder ter plaatse waterdicht exact op maat. We graven en reien de bouwgrond af en plaatsen de randbekisting voor de keldervloer. Vervolgens brengen we de wapening geheel in de vloer en deels in de kelderwanden aan. Zo verankeren we de wanden. Na storten en uitharden, worden de wanden bekist, gewapend en gestort. Laat het droog en stabiel houden van de bouwput, de grondwaterbeheersing en monitoring van de omgeving maar aan ons over. In het werk gestorte kelders zijn ideaal voor moeilijk bereikbare en bebouwbare locaties.

1
Met afzinkkelders

Met afzinkkelders

Bij deze werkwijze maken we met ons eigen bekistingssysteem op het maaiveld eerst de kelderwanden. Vervolgens graven we de grond onder deze wanden met uiterste precisie weg. Door het gewicht zakken de wanden geleidelijk tot de gewenste diepte, waarna we de keldervloer tussen de wanden storten. Deze methode maakt het mogelijk om kelders vlak langs erfscheidingen en bestaande bebouwing te realiseren, maar ook in gebieden met hoge waterstanden. En bespaart kosten voor grondinjecties, langdurige bemalingen en het slaan van damwandkuipen.

2
Met prefab betonspecials

Met prefab betonspecials

Ons eigen bekistingssysteem onderscheidt ons als bouwer van prefab betonspecials. Omdat we elke vorm aankunnen en qua formaat alles maken wat over de weg getransporteerd kan worden. Van stabiliteits- tot trapwand en van lift- tot pompput. Ook het maken van niet-gebouwgebonden-betonelementen behoort tot onze mogelijkheden. Denk aan prefab brugfundaties of vistrapwanden. Door het prefab leveren wordt overlast en natuur en leefomgeving tot een minimum beperkt. We produceren alle prefab betonspecials compleet in eigen huis, leveren ze kant-en-klaar aan en plaatsen ze. Even bedreven zijn we in het prefabriceren van losse kelderwanden welke wij ook ter plaatse kunnen monteren.

3
Met industriële betonbouw

Met industriële betonbouw

Niet alleen ondergronds, maar ook bovengronds kunnen wij met ons eigen bekistingssysteem betonwerk realiseren voor industrie- en utiliteitgebouwen. Denk hierbij aan betonwanden voor bulk opslagloodsen, machine fundaties, grote fundatie poeren en betonwanden om gamma straling tegen te houden. Lengte, hoogte en dikte van wanden of fundaties: bijna alles is mogelijk door de grote hoeveelheid kennis van beton en lange ervaring binnen ons bedrijf met betonbouw. Door het toepassen van onder andere hybride betonconstructies kunnen wij betonwerken van uitzonderlijk formaat maken.

4

Betonbouw-toepassingen voor woningen

Betonbouw-toepassingen voor utiliteitspanden

Uniek houtwerk Van kozijn tot trap

De particulier of ondernemer waarvoor je bouwt net dat beetje extra bieden? Dat kan door Rook Bouw in te schakelen als maker van unieke houten eyecatchers in woningen en utiliteitspanden. Vanuit de gedachte dat vele handen licht werk maken, produceren, assembleren en installeren wij die zwevende trap, fascinerende wandkast, dat onmogelijk geachte kozijn of die ronde plint. Want als het om specifiek prefab houtbouwmaatwerk gaat, leveren we uitmuntend vakwerk tot in detail. Hoe?

Door onze ambachtelijke vakmannen

Door onze ambachtelijke vakmannen

Met hun ruime ervaring en kennis van houtmaterialen zien de vakmannen in onze werkplaats elk project als een creatieve uitdaging. Ze denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden.

1
Door onze moderne werkplaats

Door onze moderne werkplaats

In onze werkplaats gaan ambacht en high end hand in hand. Met CNC-gestuurde machines frezen, schaven en zagen we net zo lang tot we onrealiseerbaar geachte dromen toch waarheid maken.

2
Door onze flexibele houding

Door onze flexibele houding

We kunnen meerdere werken tegelijkertijd aan en bewegen zonder tussenkomst van derden makkelijk mee met wensen, wijzigingen en deadlines. Zo dragen we bij aan zorgeloze bouwplanningen.

3

Referenties Gefundeerde verhalen van onze klanten

Voor vele aannemers waren we al maker van werkgemak. Hier vertellen ze gefundeerd over hun ervaringen met Rook Bouw.

Bekijk alle referenties

Contact Hoe kunnen we voor jou maker van werkgemak worden?

Heb je vragen, of wil je vrijblijvend meer informatie? Graag staan wij je te woord of maken we een afspraak om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact - Rook Bouw
Maker van woon-
en werkplezier