40-jarig jubileum voor Rook Bouw

 

Het is 8 maart 1982 als Geuje Bouwbedrijf G. Rook opricht bij de boerderij van zijn ouders aan de Leeuwte in Sint Jansklooster. Hij timmert behoorlijk aan de weg, krijgt langzamerhand steeds meer personeel en wordt bekend als specialist in kelderbouw. Met vakmanschap en passie heeft hij al die jaren het bedrijf laten groeien tot wat het nu is. 


Vandaag, precies veertig jaar later, heeft Jacko als tweede generatie inmiddels het stokje overgenomen van zijn vader in een gloednieuw pand aan de Industrieweg in Vollenhove. Klaar voor de toekomst als maker van woon- en werkplezier onder de naam Rook Bouw: oud en vertrouwd maar in een nieuw jasje. Wie had dat veertig jaar geleden kunnen bedenken. 
                                                                                                                             

Soms zijn er van die momenten waarop alles samen komt. Voor de familie Rook is dat moment nu aangebroken en dat mag gevierd worden. Ter ere van het bedrijfsjubileum, het afscheid van Geuje en de opening van het nieuwe kantoorpand wordt op 11 en 12 maart een jubileumweekend gehouden. Op vrijdag 11 maart zal de officiële opening plaatsvinden. Het lint zal worden doorgeknipt door de jongste twee Rook telgen waarna ’s avonds een feest gehouden wordt voor familie en medewerkers. Op zaterdag 12 maart is er een Open Dag. Van 13.00u – 16.00u opent het bedrijf haar deuren voor belangstellenden. Zo kan het nieuwe kantoor bekeken worden, is er een Rook Bouw Beurs waar bedrijven staan die hebben meegewerkt aan de totstandkoming van het nieuwe kantoor en natuurlijk is er tijd om Geuje en Jacko de hand te schudden. Ook kinderen kunnen zich vermaken deze dag: voor hen is er een springkussen. Wees welkom op zaterdag 12 maart aan de Industrieweg 7 in Vollenhove.


Terug

Meer nieuws

Rook Bouw in Betoniek: hét betonvakblad van Nederland

Rook Bouw in Betoniek: hét betonvakblad van Nederland

arrow-right
Maker van woon-
en werkplezier