Familie Fuermaier-De Vries: 'We zouden zonder twijfel weer Rook Bouw kiezen'

In de zomer van 2021 werden we ingeloot voor een prachtige kavel op Danninge Erve, Nijeveen. We wisten dat dit voor ons een ‘once in a lifetime’ project zou zijn, om ons droomhuis te bouwen waar we met onze drie kinderen hopelijk heel lang mogen wonen.

GOED GEVOEL

Vanaf ons eerste gesprek met Rook Bouw voelde het al direct goed. Voorbereiding tot in de puntjes, duidelijke communicatie en heldere verwachtingen maakten dat wij al snel vertrouwen hadden in Rook Bouw. Deze goede eerste indruk was nóg belangrijker doordat de onzekerheden op de wereldmarkt vanwege de Oekraïne crisis kort na ons eerste gesprek snel toenamen. 

BETROKKEN, BEVLOGEN, KUNDIG, BENADERBAAR, EN BOVENAL BIJZONDER SYMPATHIEK

“Wij bouwen alsof het voor ons zelf is”, is het motto van Rook Bouw en daar is geen woord van gelogen. Zo voelt het écht. Het team van Rook Bouw is betrokken, bevlogen, kundig, benaderbaar en bovenal bijzonder sympathiek. De communicatielijntjes zijn kort, afspraken zijn duidelijk en de grote hoeveelheden informatie die op ons als leken afkwamen, werd helder en overzichtelijk gecommuniceerd. Dit hebben we zowel met de mensen op kantoor als op de bouwplaats zo ervaren.

Het werd snel duidelijk dat Rook Bouw niet voor half werk gaat, maar dat kwaliteit voorop staat.

Het werd snel duidelijk dat Rook Bouw niet voor half werk gaat, maar dat kwaliteit voorop staat. De verschillende keuzes die gemaakt moesten worden, werden zorgvuldig afgewogen en over de afwerking wordt tot in detail nagedacht. Tegelijkertijd ontstonden er geen verrassingen over het meer- en minderwerk en werd hier vooraf duidelijk over gecommuniceerd. De uitvoering op de bouw zelf wordt uitgevoerd door echte vakmannen, die proactief meedenken om tot het mooiste resultaat te komen, afstemmen met alle betrokken partijen, en vooral ook de tijd nemen om met veel liefde voor hun vak hun werk aan ons te laten zien.

Rook Bouw werkt vaak samen met dezelfde externe partijen, wat we erg prettig vonden. Niet alleen zijn dit eveneens betrouwbare en kundige bedrijven, maar dit vereenvoudigde het bouwtraject aanzienlijk. De meeste communicatie verliep via Rook Bouw, maar als het nodig was, waren ook de lijntjes met ons als opdrachtgever kort. 

Maar mochten we ooit opnieuw gaan bouwen, zouden we zonder twijfel weer voor  Rook Bouw kiezen.

Al met al zijn we trots dat we gedurende het bouwtraject even deel uit mochten maken van Rook Bouw en op het resultaat dat nu is gerealiseerd. We wonen er inmiddels een aantal maanden met zoveel plezier dat we niet meer weg willen. Maar mochten we ooit opnieuw gaan bouwen, zouden we zonder twijfel weer voor Rook Bouw kiezen.

Familie Fuermaier – de Vries, Nijeveen

Terug

Meer referenties

Aanbouw oude woonboerderij: 'Een prachtige aanbouw, helemaal naar onze smaak'

Aanbouw oude woonboerderij: 'Een prachtige aanbouw, helemaal naar onze smaak'

arrow-right
Maker van woon-
en werkplezier