Wat ons drijft Onze fundering onder woon- en werkdromen

Bij Rook Bouw gaat het nog steeds om dromen. Zoals we zelf onze droom om in de voetsporen van onze vaders te treden waarmaakten, willen we nu de privé- en zakelijke dromen van onze opdrachtgevers in vervulling laten gaan. Door als leerlingen onze leermeesters te overtreffen. Met betonwerken, woningen, utiliteitspanden en prefabricaten die klasse tot in perfectie uitstralen. Als maker van woon- en werkplezier doen we dat volgens vier kernwaarden.

Fundering onder woon- en werkdromen - Waarom Rook Bouw

Rook Bouw We tekenen voor eerlijkheid

We zien de meerwaarde in van langdurige relaties, met oog voor wederzijds belang en gewin. Daarom scheppen we open en eerlijk heldere verwachtingen, maken we duidelijke afspraken en werken we aan wederzijds vertrouwen. Omdat we het niet verdragen als we onszelf bij het begin van een nieuwe dag niet recht in de spiegel aan kunnen kijken.

We tekenen voor eerlijkheid - Rook Bouw

Rook Bouw We calculeren samenwerking in

De wensen, emoties en verwachtingen van onze klanten zijn bij ons leidend. We passen er ons bouwproces en onze bouwmethodiek volledig op aan. En nemen daar onze architecten, leveranciers, onderaannemers en installateurs in mee. Zo voorkomen we tegenstrijdige belangen, houden we altijd verbinding en komen we samen verder.

we calculeren samenwerking in - Rook Bouw

Rook Bouw We bouwen op nuchterheid

We komen uit een streek van turfstekers, riettelers en vissers. Doeners, die met beide benen in de veengrond stonden. Die streekcultuur zit nog steeds in ons DNA. We laten ons niet meeslepen door emoties, maar blijven kalm en bedaard. Ook kunnen we op een goede manier praten over ideeën en plannen en deze naar de hoogst haalbare doelen vertalen.

We bouwen op nuchterheid - Rook Bouw

Rook Bouw We leveren perfectie op

We zijn perfectionisten. In de goede zin van het woord. We zetten ons voor meer dan honderd procent in en dagen elkaar daarin uit. Omdat we gaan voor een eindresultaat waarbij alle puntjes op de i staan. Zo verbeteren we de kwaliteit van wat we doen en maken we op belangrijke momenten het verschil. Door problemen te tackelen nog voor ze ontstaan.

We leveren perfectionisme op - Rook Bouw
Ervaring is ons machine

Wat ons onderscheidt Maatwerk, met klasse tot in detail

Seriebouw is niet aan ons besteed. Wij zijn een aannemer die staat voor beton-, woning-, utiliteits- en prefab maatwerk. Geen opdracht is bij ons hetzelfde, omdat we onderkennen dat elke gezins- of bedrijfssituatie anders is. En omdat we graag de uitdaging aangaan om het beste uit elke woon- en werkdroom te halen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad leveren we tegen de juiste prijs en voor elke stijl klasse tot in detail op.

Maker van woon-
en werkplezier