Wat ons onderscheidt Maatwerk, met klasse tot in detail

Seriebouw is niet aan ons besteed. Wij zijn een aannemer die staat voor beton-, woning-, utiliteits- en prefab maatwerk. Geen opdracht is bij ons hetzelfde, omdat we onderkennen dat elke gezins- of bedrijfssituatie anders is. En omdat we graag de uitdaging aangaan om het beste uit elke woon- en werkdroom te halen. Ongeacht de moeilijkheidsgraad leveren we tegen de juiste prijs en voor elke stijl klasse tot in detail op, want:

Wat ons onderscheidt - Waarom Rook Bouw

Rook Bouw Kennis is ons materiaal

We vertalen wensen naar duidelijke en persoonlijke plannen. En nemen daarin onze uitgebreide expertise van bouwkunde, materialen en regelgeving mee. Bij het ontwerp, tijdens vergunningstrajecten, rond calculatie, met bestekken schrijven en natuurlijk op de bouw. Van projectleider tot timmerman zijn we empathische sparringpartners, die oprecht adviseren en betrokken begeleiden. Zo gebruiken we onze kennis als materiaal.

Kennis is ons materiaal - Rook Bouw

Rook Bouw Kunde is ons gereedschap

We onderscheiden ons met betonbouw, hout- en timmerwerken. Daarin leveren we klasse tot in detail. Voor ons is dat de norm. Daarom schakelen we voor andere specialismen - waarin we niet het beste jongetje van de klas zijn - ons netwerk van onderaannemers in. Zodat met hun vakwerk de lat hoog blijft liggen. Met dezelfde toewijding communiceren we helder en coördineren we strak. Zo zetten we onze kunde in als gereedschap.

Kunde is ons gereedschap - Rook Bouw

Rook Bouw Ervaring is onze machine

Kiezen voor ons is een keuze voor zekerheid. We zien dingen waar anderen overheen kijken. In de voorbereiding en tijdens de uitvoering. Dat inzicht danken we aan de krachtige combinatie van bijna veertig jaar familiebedrijfsgeschiedenis en onze continue drang naar ontwikkeling, vernieuwing en verjonging. Het brengt ambachtelijk vakmanschap samen met hedendaagse deskundigheid. Zo laten we onze ervaring werken als een machine.

Ervaring is onze machine - Rook Bouw
Kunde is ons gereedschap

Wat drijft Rook Bouw Onze fundering onder woon- en werkdromen

Bij Rook Bouw gaat het nog steeds om dromen. Zoals we zelf onze droom om in de voetsporen van onze vaders te treden waarmaakten, willen we nu de privé- en zakelijke dromen van onze opdrachtgevers in vervulling laten gaan. Door als leerlingen onze leermeesters te overtreffen. Met betonwerken, woningen, utiliteitspanden en prefabricaten die klasse tot in perfectie uitstralen. Als maker van woon- en werkplezier doen we dat volgens vier kernwaarden.

Maker van woon-
en werkplezier